Nis

Köprü Projesi kapsamında 5,6,7 ve 8.sınıf öğrencileri için 30 Mart Çarşamba günü izleme sınavı yapıldı.

Nis

Suşehri Sezai Karakoç  Mesleki ve  Teknik Anadolu Lisesi personeli okulumuz 8. Sınıf öğrencilerine okul tanıtımı yaptı.Emeği geçen tüm öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Nis

İlçe Jandarma Komutanlığı tarafından okulumuz velilerine yönelik kadına yönelik şiddetle mücadele semineri verilmiştir.Emeği geçen herkese teşekkür ederiz.

Nis

Sivas Valiliği himayelerinde devam eden 700 Fikir 700 Proje kapsamında yürütülen Sadık Dostlarımız Projesi doğrultusunda İlçe Jandarma Komutanlığı tarafından öğrencilerimize hayvan sevgisi konusunda bilgilendirmeler yapıldı.

Nis

Okulumuz 5. ve 6. sınıf öğrencilerine Sivas Masal Evinden gelen öğretmenler tarafından etkinlikler düzenlendi.Bu kapsamda masal anlatma, kabartmalı baskı ve ebru etkinlikleri tüm öğrencilere düzenlendi.Ziyaretlerinden dolayı Sivas Masal Evi öğretmenlerine teşekkür ederiz.

Mrt

Her yıl Mart ayının son haftasında çeşitli etkinliklerle kutlanan "Kütüphane Haftası' bu yıl 28 Mart-3 Nisan 2022 tarihleri arasında kutlanmaktadır. Bu kapsamda 30.03.2022 Çarşamba günü  Türkçe Öğretmenimiz İsmail TÖNGÜŞ gözetiminde 6/A Sınıfı öğrencilerimizle İlçe Halk Kütüphanemiz ziyaret edilmiştir.

Mrt

Bu yıl LGS'ye girecek 8.sınıf öğrencilerimize  okulumuz Rehber Öğretmeni Kevser AŞCI AYDIN ve Müdür Yardımcısı Serkan DOKGÖZ rehberliğinde öğrencilerin ilçemizde ki liselerin fiziki durumunu yerinde görmeleri amacıyla gezi düzenlendi.

Mrt

2022 Afet Tatbikatı Yılı' kapsamında gerçekleştirilen 'Deprem Anı ve Tahliye Tatbikatında'  okulumuzda ki öğrencilere deprem anında ve deprem sonrası tahliye sırasında ne yapılması gerektiği uygulamalı olarak gösterildi.

Mrt

Okulumuz Rehber Öğretmeni Kevser AŞCI AYDIN tarafından meslekleri tanımaya yönelik 6.sınıflarla etkinlik gerçekleştirildi.Etkinlikte öğrenciler olmak istedikleri meslek ve özelliklerini arkaşlarına tanıttı.

Mrt

Fen Bilimleri Öğretmenimiz Burçin ŞİŞMAN tarafından 7/A sınıfı öğrencilerine evrensel atıklar ve geri dönüşüm konusunda proje çalışması yaptırılmıştır. Emeği geçen herkese teşekkür ederiz.

Şbt

Akran Arabulucumu Buluyorum Çatışmaları Çözüyorum Projesi kapsamında okulumuz Rehber Öğretmeni Kevser AŞCI AYDIN tarafından öğrencilere akran arabulucuğu semineri verilerek her sınıftan bir akran arabulucu seçilerek seçilen öğrencilere eğitim verildi.

Şbt

Milli Eğitim Bakanlığının Kütüphanesiz Okul Kalmayacak Projesi kapsamında öğrencilerimizin hizmetine açılan kütüphanemiz yenilenerek tekrar öğrencilerimizin hizmetine açılmıştır.Kütüphanemiz tüm öğrencilerimize hayırlı olsun.

Şbt

Vergi Haftası kapsamında öğrencilerimiz vergi konusunda bilinçlendirildi.

Ock

Cumhuriyet'in Genç Kalemleri şiir yazmaya devam ediyor.Enerji tasarrufu, geri dönüşüm ve sıfır atık konusunda şiir yazan öğrencilerimizi tebrik ediyoruz.

Ock

Enerjinin etkin kullanılması, israfının önlenmesi, enerji maliyetlerinin ekonomi üzerindeki yükünün hafifletilmesi ve çevrenin korunması için enerji kaynaklarının ve enerjinin kullanımında verimliliğin arttırılması amacına yönelik her yıl Ocak ayının ikinci haftasında Enerji Verimliliği Haftası olarak etkinlikler düzenleniyor.