Mrt

Okulumuz Beden Eğitimi Öğretmeni Halim ŞAHİN , öğrencilerimizin dikkat ve koordinasyonun becerisini keyifli oyunlarla geliştiriyor.

Mrt

Mübarek Ramazan Ayı'nın sevincini bizlere şimdiden hissettirmek için Ramazan Sokağını hazırlayan okulumuz Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmeni İlknur DEMİRCİ PAKAT ve çalışmalarından dolayı sevgili öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Mrt

Milli ruhumuzu öğrencilerimize aşılamak amacıyla yapılan Çanakkale'nin Kalbi Cumhuriyet'te Atıyor adlı şiir yarışmasında dereceye giren öğrencilerimizi başarılarından dolayı tebrik ederiz.

Mrt

18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Programı kapsamında  okulumuz Matematik Öğretmeni Zehra İrem TÖNGÜŞ organizatörlüğünde güzel bir tören gerçekleşti.Emeği geçen öğretmenimize ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Mrt

Çevreme Duyarlıyım, Değerlerime Sahip Çıkıyorum Projesi(ÇEDES) kapsamında tüm sınıflarımızda oluşturduğumuz "Ramazan Kumbaraları" ile öğrencilerimiz yardımlaşma ve dayanışmanın temelini oluşturuyor.

Mrt

Oyuncak Arkadaşım Projesi kapsamında öğrencilerimiz deprem bölgesindeki arkadaşlarıyla oyuncaklarını paylaşarak onlarla buluşuyor.

Mrt

7.ve 8. sınıflarımıza yönelik 17 Mart Cuma günü deneme sınavı yapıldı.

Mrt

1-7 Mart arası ülkemizde kutlanan Yeşilay Haftası kapsamında bağımlılık ve zararlı alışkanlıklardan korunma ve kurtulma adına okulumuz çok amaçlı salonda program düzenlendi.

Mrt

Okulumuz Rehber Öğretmeni Kevser AŞCI AYDIN tarafından bağımlılıkla mücadele kapsamında tütün bağımlılığı,teknoloji bağımlılığı,sağlıklı yaşam konularında öğrencilere seminer verildi,video izletildi.Okul panosu düzenlendi.Okulumuzun çeşitli yerlerine afişler asıldı.Öğrencilere broşür dağıtıldı.

Mrt

Okulumuz çok amaçlı spor salonunda Mehmet Akif ERSOY'u anma ve İstiklal Marşımızın kabulü için program yapıldı. Düzenlenen programda konuşma yapıldı, şiirler okundu, videolar izlendi.Okulumuzda  düzenlenen İstiklal Marşımızı güzel okuma yarışmasında dereceye giren öğrencilerimize  hediyeleri takdim edildi. Türkçe öğretmenimiz İsmail TÖNGÜŞ ve emeği geçen öğrencilerimize teşekkür ederiz.İstiklal Marşımızın 102. Yıldönümü kutlu olsun.

Mrt

Yapılan değerlendirmeler sonucu haftanın en temiz sınıfı 6/A seçilmiştir.Öğrencilerimizi tebrik ederiz.

Mrt

Sivas İçin Kitap Vakti Projesi kapsamında tüm öğrencilerimizle kitap okuyoruz.

Mrt

Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün sanata vermiş değerden ışık alarak oluşturmuş olduğumuz Cumhuriyet Sergisine katılımlarından dolayı İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın İbrahim ÇETİN'e Şube Müdürlerimize ve Görsel Sanatlar Öğretmenimiz Zeynep GÜRSAN liderliğinde çok kısa sürede büyük işler başaran öğrencilerimize teşekkür ederiz.

İstiklal Marşı'nın yazarı Mehmet Akif ERSOY 20-27 Aralık Mehmet Akif Ersoy'u Anma Haftasında okulumuz Türkçe Öğretmeni İsmail TÖNGÜŞ ve 7.sınıf öğrencilerimizin katkılarıyla anıldı.Emeği geçen herkese teşekkür ederiz.

Türkçe Öğretmenimiz İsmail TÖNGÜŞ 6/A ve 6/B sınıflarına  tebrik kartları hazırlattı.Hazırlanan kartlar okulumuz öğretmenlerine hediye edildi.Emeği geçen öğretmenimize ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.