Mevlana'nın asırlar öncesinden günümüz şartlarını gören yaklaşımı, insanlığa sevgi yolunda ışık olmuştur.Mevlana'nın vuslatının yıldönümünü okulumuzda semazen gösterisi,Mesnevi'den hikayeler,Mevlana'nın şiirleri ve Mevlana'nın 7 öğüdü ile  kutladık.Hoşgörü simgesi olan Mevlana'yı anlamamıza vesile olmasını diliyoruz. Emeği geçen herkese teşekkür ederiz.

15 Temmuz Şehitlerini Anma kapsamında okulumuz Türkçe Öğretmeni İsmail TÖNGÜŞ tarafından şiir yazma etkinliği düzenlenmiştir.Güzel olan şiirler panoda sergilenmiştir. Katılan tüm öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Öğretmenler günü anısına Fen Bilimleri Öğretmeni Burçin ŞİŞMAN tarafından bizlere duygusal anlar yaşatan etkinlikler düzenlendi.Öğretmenimize ve emeği geçen tüm öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Matematik Öğretmeni Zehra İrem TÖNGÜŞ kesirlerde sıralama konusunu somut olarak anlatmak için öğrencilerimize kek yaptı .Bir tepsi keki dilimlere ayırıp kesirleri kıyaslayarak öğrencilerin yaparak yaşayarak öğrenmelerini sağladı.

12-18 Aralık Yerli Malı Haftası kapsamında öğrencilerimiz kendi hazırlamış oldukları ürünler aracılığıyla yerli tüketiminin bilinçli olarak arttırılması bilincini ediniyorlar. Bu kapsamda emeği geçen Matematik Öğrermenimiz Zehra İrem TÖNGÜŞ ve tüm öğrencilerimize teşekkür ederiz.

3 Aralık Dünya Engelliler Günü kapsamında Rehber öğretmenimiz Kevser AŞCI AYDIN ve Beden eğitimi öğretmenimiz Halim ŞAHİN tarafından gönüllü öğrencilerimizle Empati parkuru  etkinliği düzenlenmiştir.Ayrıca belirli günler ve haftalar panosu düzenlenmiştir.Emeği geçen herkese teşekkür ederiz.

Okul Rehber Öğretmenimiz Kevser AŞCI AYDIN tarafından 8.sınıf öğrencilerine yönelik bir meslek elemanıyla buluşma etkinliği gerçekleştirildi.Etkinlikte İlçe Emniyet Müdürlüğü'nden gelen polisler öğrencilere meslekleri hakkında bilgiler verdi.Kendilerine teşekkür ederiz.

Atatürk Haftası etkinlikleri kapsamında  Rehber Öğretmenimiz Kevser AŞCI AYDIN koordinatörlüğünde okulumuz çok amaçlı spor salonunda anma programı düzenlendi

Emeği geçen herkese teşekkür ediyor, Atamızı saygı ve sevgiyle anıyoruz.

Bu yıl LGS'ye girecek 8.sınıf öğrencilerimize  okulumuz Rehber Öğretmeni Kevser AŞCI AYDIN ve Türkçe öğretmenimiz İsmail TÖNGÜŞ rehberliğinde öğrencilerin ilçemizde ki liselerin fiziki durumunu yerinde görmeleri amacıyla gezi düzenlendi.

Fen Bilimleri derslerinde öğretmenimiz Burçin ŞİŞMAN önderliğinde öğrencilerimiz öğrendiklerini yaptıkları materyal ve çalışmalarla destekleyerek hem dersi eğlenceli hale getiriyor hem de daha kalıcı öğrenmeler sağlıyorlar. Ğğretmenimize teşekkür ederiz.

İngilizce öğretmenimiz Özcan KIŞLALI 6.sınıf öğrencileri ile yaparak yaşayarak öğrenme kapsamında  öğrencilerin farklı kültürde ki kahvaltıları tanıtarak hem de kahvaltılarını yaparak 2. ünite kahvaltı konusunu öğrenmelerini sağladı. Öğretmenimize teşekkür ederiz.

Okul Rehber Öğretmenimiz Kevser AŞCI AYDIN tarafından 8.sınıf öğrencilerine yönelik bir meslek elemenıyla buluşma etkinliği gerçekleştirildi.Etkinlikte öğrenciler Özel Eğitim Öğretmeni Hatice SARUHAN ve Okul Öncesi Öğretmeni Sema KOYUNCU 'dan meslekleri hakkında bilgi edindi.Öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün sanata vermiş değerden ışık alarak oluşturmuş olduğumuz Cumhuriyet Sergisine katılımlarından dolayı İlçe Kaymakamımız Sayın Resul YILDIRIM'a İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın İbrahim ÇETİN'e Şube Müdürlerimize ve Görsel Sanatlar Öğretmenimiz Zeynep GÜRSAN liderliğinde çok kısa sürede büyük işler başaran öğrencilerimize teşekkür ederiz.

İlçe kutlamalarının sorumluluğunu üstlendiği okulumuz yapmış olduğu etkinliklerle günün anlam ve önemini misafirlerine coşkuyla yaşattı.Kutlamalarda emeği geçen tüm öğretmenlerimize ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Sınıflar arasında düzenlenen futbol turnuvasında sıralamada bulunan öğrencilerimizi ödüllendirdik.Turnuvayı zirvede kapatan 6.sınıf öğrencilerimizi tebrik eder,tüm öğrencilerimize sporla iç içe bir hayat dileriz.