Genç Kalemler Yazmaya Devam Ediyor Projesi kapsamında belirlenen konularda öğrencilerin yazdığı şiirler panoda sergileniyor.Eserleriyle katkıda bulunan öğrencilerimize ve öğretmenlerimize teşekkür ediyoruz.

15 Temmuz Şehitleri Anma kapsamında hazırladığımız gazetemiz düzenlenerek basımı yapıldı.Emeği geçen herkese teşekkür ederiz.

Milli Eğitim Bakanlığının Kütüphanesiz Okul Kalmaycak projesi kapsamında okulumuza kütüphane açılmıştır. Kütüphanemiz tüm öğrencilerimize hayırlı olsun.

17 Aralık Cuma 2.ders saatinde Sivas İçin Kitap Vakti Projesi kapsamında öğrencilerimize okuma alışkanlıkları kazandırmak ve okuma farkındalığı oluşturmak maksadıyla okulumuzda kitap okuma saati gerçekleştirilmiştir.

Öğrencilerimiz Şükrü Demircan Konağında ki zeka oyunları sınıfını ziyaret etti.

15 Temmuz Şehitleri Anma Programı kapsamında  okulumuz çok amaçlı spor salonunda Sayın Kaymakamımız  Nurbaki YALÇIN,Belediye Başkanımız  Osman EPSİLELİ, Milli Eğitim Müdürümüz İbrahim ÇETİN'in katılımıyla program düzenlendi.Ardından öğrencilerin çizdiği resimlerden oluşan resim sergisi ziyareti yapıldı.Programda emeği geçen herkese teşekkür ederiz.

Köprü Projesi kapsamında 5,6,7 ve 8.sınıf öğrencileri için 14 Aralık Salı günü izleme sınavı yapıldı.

Sivas İçin Kitap Vakti Projesi kapsamında öğrencilerimize okuma alışkanlıkları kazandırmak ve okuma farkındalığı oluşturmak maksadıyla okulumuzda  bu hafta da kitap okuma saati gerçekleştirilmiştir.

10 Aralık İnsan Hakları etkinlikleri kapsamında okulumuz Türkçe Öğretmeni İsmail TÖNGÜŞ öğrencilere şiir yazdırmıştır.Yazılan şiirler pano da sergilenmiştir.Ayrıca okulumuz Rehber Öğretmeni Kevser AŞCI AYDIN  tarafından  okul panosu düzenlenmiştir. Emeği geçen herkese teşekkür ederiz.

3 Aralık Dünya Engelliler Günü kapsamında Rehber öğretmenimiz Kevser AŞCI AYDIN ve Beden eğitimi öğretmenimiz Halim ŞAHİN tarafından gönüllü öğrencilerimizle Empati parkuru  etkinliği düzenlenmiştir.Ayrıca rehberlik panosu düzenlenmiş olup okulumuzda ki dijital panoda da video gösterimi sunulmuştur.Emeği geçen herkese teşekkür ederiz.

24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle Sayın Valimiz Salih AYHAN ve Sayın Sivas Belediye Başkanımız Hilmi BİLGİN'in  tüm idareci ve öğretmenlerimize göndermiş olduğu hediyeler okul idaresi tarafından öğretmenler gününde öğretmenlerimize verilmiştir. Valimize ve Belediye Başkanımıza ince düşüncelerinden dolayı tüm öğretmenlerimiz adına teşekkür  ederiz.

Okulumuzun çeşitli birimleri boyanmıştır. Emeği geçen herkese teşekkür ederiz.

Okulumuz Türkçe öğretmeni İsmail TÖNGÜŞ tarafından 15 Temmuz Şehitleri anısına düzenlenen şiir yarışmasına 54 öğrenci kendi şiirleriyle katılmıştır.En iyi 14 şiir panoda sergilenmeyi hak etmiştir.Şiir yazan öğrencilerimize öğretmenimize ve panonun düzenlenmesinde emeği geçen herkese teşekkür ederiz.

Köprü Projesi kapsamında 5,6,7 ve 8.sınıf öğrencileri için 11 Kasım Perşembe günü izleme sınavı yapıldı.