Ekm

Okulumuz bünyesinde düzenlenen sınıflar arası futbol turnuvasında emeği geçen Beden Eğitimi Öğretmenimiz Halim ŞAHİN'e teşekkür eder,turnuvayı zirvede tamamlayan 6.sınıf öğrencilerimizi tebrik ederiz.

Ekm

Okulumuzda 13.10.2022 tarihinde deprem ve tahliye tatbikatı yapıldı. Okulumuz öğrenciler tarafından en kısa sürede tahliye edilerek öğrencilerimiz toplanma alanında toplandı. Toplanma alanında öğrencilerimize deprem anında ve deprem sonrası tahliye sırasında  yapılması gerekenler hakkında bilgi verildi.

Ekm

Mevlid-i Nebi Haftası münasebetiyle okulumuzda birçok etkinlik düzenlendi.Bu etkinlikler kapsamında tüm okula ikram yapıldı ,günün anlam ve önemini belirten video gösterisi izletildi,konuşma yapıldı,öğrenciler tarafından tiyatro gösterisi sergilendi.Emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Ekm

Hayvanları Koruma Günü, Mevlid-i Nebi Haftası kapsamında okulumuz belirli günler ve haftalar panosu güncellendi.Emeği geçen öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Ekm

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü ,Gaziler Günü,Dünya Disleksi Günü kapsamında  okulumuz belirli günler ve haftalar panosu güncellendi.Emeği geçen öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Ekm

15 Temmuz haftası kapsamında düzenlenen anma töreninde katılım sağlayan öğrencilerimize ve emeği geçen öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Ekm

Koyulhisar Derneği(KODER) tarafından okulumuz öğrencilerine Koyulhisar Eğriçimen Yaylasında etkinlik düzenlendi.Emeği geçen herkese teşekkür ederiz.

Ekm

Okulumuz birimlerinden bilişim sınıfı onarılarak eğitim öğretime hazır hale getirildi.

Haz

İl Milli Eğitim Müdürümüz Ergüven ASLAN okulumuzu ziyaret etti.Türkçe öğretmenimiz İsmail TÖNGÜŞ ve öğrencilerimiz 700 Fikir 700 Proje kapsamında yürüttükleri Genç Kalemler Yazıyor Projesinin ürünü olan kitabı İl Milli Eğitim Müdürümüz Ergüven ASLAN'a takdim ettiler.

May

Türkçe Öğretmenimiz İsmail TÖNGÜŞ ve öğrencilerimiz, ''700 Fikir 700 Proje''kapsamında yürüttükleri ''Genç Kalemler Yazıyor''projesinin ürünü olan kitabı İlçe Kaymakamımız Sayın Resul YILDIRIM'a ve İlçe Milli Eğitim Müdürümüz İbrahim ÇETİN'e takdim ettiler.

May

700 Fikir 700 Proje kapsamında okulumuz Türkçe Öğretmeni İsmail TÖNGÜŞ tarafından başlatılan Genç Kalemler Yazıyor projesi kapsamında öğrenci şiirlerinden oluşan kitabımız basılarak şiir yazan öğrencilerimize hediye edildi.

May

Köprü Projesi kapsamında 5,6,7 ve 8.sınıf öğrencileri için 12 Mayıs Perşembe günü izleme sınavı yapıldı.

Nis

Okul Müdür Yardımcımız Serkan DOKGÖZ'ün koordinatörlüğünde okul kütüphanemizin fiziki şartları iyileştirilerek öğrencilerimizin huzurla kitap okuyacakları ve daha verimli ders çalışabilecekleri rengarenk bir ortam oluşturulmuştur.

Nis

23 Nisan şenlikleri yazılan şiirlerle,süslenen sınıflarla, düzenlenen etkinliklerle okulumuzda çoşkuyla kutlanıyor.

Nis

Köprü Projesi kapsamında  8.sınıf öğrencileri için 21 Nisan Perşembe  günü 7. izleme sınavı yapıldı.