Sivas İçin Kitap Vakti Projesi kapsamında öğrencilerimize okuma alışkanlıkları kazandırmak ve okuma farkındalığı oluşturmak maksadıyla okulumuzda  bu haftada kitap okuma saati gerçekleştirilmiştir.

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı İlçe Programı okulumuz tarafından ilçemiz kapalı spor salonunda Koyulhisar Kaymakamı,Belediye Başkanı ve protokol üyelerinin katılımıyla saat 10.30 'da yapılmıştır.Programda günün anlam ve önemini belirten konuşmalar şiirler ve öğrenciler tarafınfdan hazırlanan orotoryo dinletisi yapılmıştır.Katılımlarından dolayı herkese teşekkür ederiz.Cumhuriyet Bayramımızın önümüzdeki yıllarda aynı coşkuyla kutlamak dileğiyle .

Atatürk Haftası etkinlikleri kapsamında 10 Kasım 2021 saat 09.05'de okulumuz bahçesinde sosyal mesafeye dikkat edilerek 2 dakikalık saygı duruşu  akabinde İstiklal Marşımız okunduktan sonra okulumuz çok amaçlı spor salonunda anma programı düzenlenmiştir. Kulüp panoları "Atatürk" temalı düzenlenmiştir. Atamızı saygı ve sevgiyle anıyoruz.

Ekm

Milli Eğitim Bakanlığınca (MEB)  26 Ekim 2021 Salı günü  7. ve 8. Sınıf öğrencilerimize kazanım değerlendirme sınavı yapıldı.

Ekm

25 Ekim 2021 Pazartesi günü saat 15.40'da okulumuz çok amaçlı salonda Okul Aile Birliği Genel Kurul Toplantısı yapıldı.Toplantıya İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın İbrahim ÇETİN katıldı. Toplantıda Okul Müdürümüz Mehmet ŞİŞMAN velilere, okulun genel durumu hakkında bilgi verdi. Toplantıda yeni yönetim kurulu üyeleri tek tek oylanarak seçildi. Toplantı sonunda Okul Müdürü Mehmet ŞİŞMAN geçen yılki kurula faaliyetlerinden dolayı teşekkürlerini sunup yeni kurula başarılar diledi. Toplantıya katılanlara teşekkürlerini ifade ederek toplantıyı bitirdi.

Ekm

22 Ekim 2021 Cuma günü saat 15.30 da 5. Sınıflar 1. Dönem 1. Veli Toplantısı yapıldı. Toplantıya veli katılımının yoğun olduğu gözlendi. Toplantıda öğrencilerin başarı, devamsızlık ve genel durumları değerlendirildi. Toplantıya katılan öğretmenlerimize ve velilerimize teşekkür ederiz.

Ekm

Sosyal Etkinlikler faaliyetleri kapsamında Spor Kulübü tarafından okulumuz öğrencileri arasında düzenlenen Futbol Turnuvaları  sona ermiştir. Turnuvalar sonucunda 5/A Sınıfı 1. (birinci) 7/A Sınıfı 2. (ikinci) ve 6.ve 8.sınıflar (üçüncü) olmuştur. Futbol müsabakalarına katılan öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Ekm

Okulumuz Rehber Öğretmeni Kevser AŞCI AYDIN akran zorbalığına ilişkin farkındalık kazandırabilmek için öğrencilerimize yönelik seminer ve pano çalışması gerçekleştirdi.

Ekm

Sivas İçin Kitap Vakti Projesi kapsamında öğrencilerimize okuma alışkanlıkları kazandırmak ve okuma farkındalığı oluşturmak maksadıyla okulumuzda haftada bir ders dönüşümlü olmak üzere kitap okuma saatleri gerçekleştirilmektedir.

Ekm

15 Ekim 2021 Cuma günü 4. Ders saatinde okulumuz Afete Hazırlık Kulübü koordinatörlüğünde acil durum yangın tahliye tatbikatı yapılmıştır. Tatbikat sonucunda okulumuzun  planlanan şekilde  kısa sürede tahliye edildiği gözlemlenmiştir.

Eyl

15 Eylül 2021 Çarşamba günü saat 15.30 da 8.sınıflar 1.dönem 1.veli toplantısı yapıldı.Toplantıda öğrenclerin başarı ve genel durumları değerlendirildi.Toplantıya katılan öğretmenlerimize ve velilerimize teşekkür ederiz.

Eyl

Okulumuz Rehber Öğretmeni Kevser AŞCI AYDIN tarafından görme problemi olan öğrencilerin tespiti ve gerekli erken önlemlerin alınması amacıyla Snellen Göz Tarama Testi uygulandı. Test sonucuna göre gözünde problem olduğu belirlenen öğrencilerin, veli ve öğretmenleri bilgilendirilerek ilgili sağlık kuruluşuna yönlendirmesi yapılacaktır.