T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
SİVAS / KOYULHİSAR - Cumhuriyet Ortaokulu

Haberler

Ara

Her dizesinde inanç, iman, cesaret ve kararlılık olan İstiklal Marşımızın yazarı Mehmet Akif ERSOY'un doğum ve vefatı olan 20-27 Aralık tarihlerini kapsayan Mehmet Akif ERSOY'u Anma Haftası etkinliklerinde emeği geçen öğrencilerimize ve öğretmenlerimize teşekkür ederiz..

Ara

Mevlana Haftası kapsamında yapılan etkinliklerle bizlerde anlamlı anılar bırakan ööğrencilerimize ve öğretmenlerimize emeklerinden dolayı teşekkür ederiz..

Ara

Başta dprem olmak üzere ülkemizde sıkça görülen afetlere yönelik olarak afetlerin öncesi, sırası ve sonrasında yapılacak doğru davranışları öğretncilerimize, öğretmenlerimize ve okul personellerimize kazandırmak amacıyla Afet Farkındalık Eğitimi verild.

Ara

Flistinli kardeşlerimizin yaralarına bir nebze olsun destek olmak ve onları bu zorlu yaşam şartlarında yalnız bırakmamak adına okulumuzda Filistin'e Yardım Kermesi düzenlendi. Kermesimizden elde edilen gelirler Diyanet İşleri Başkanlığı hesabına aktarılacaktır. Kermesimizin hazırlanmasında emeği geçen öğrencilerimize, öğretmenlerimize ve velilerimize; ayrıca kermesimize gelerek katkıda bulunan tüm misafirlerimize teşekkür ederiz..

Kas

Bizi biz yapan değerlerimizin oluşmasında yıllar boyunca emeklerini esirgemeyerek fedakarlık eden tüm öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler Günü Kutlu Olsun..

Bu vesile ile okulumuzda düzenlenen günün anlam ve önemi programında yapmış oldukları çalışmalar ile bizlere hem duygusal hem eğlenceli vakitler yaşatan Fen Bilimleri Öğretmenimiz Burçin ŞİŞMAN koordinatörlüğünde okulumuz öğrencilerine emeklerinden dolayı teşekkür ederiz..

Kas

11 Kasım Geleceğe Nefes Projesi Kapsamında daha yeşil bir Türkiye için Türkiye Yüzyılı'na nefes olduk..

Kas

Okulumuz Beden Eğitimi Öğretmeni Halim ŞAHİN koordinesinde öğrencilerimiz tarafından Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ü vefatının 85. yıldönümünde anma etkinlikleri yapıldı.

Kas

Okulumuzda sınıflar arası düzenlenen Cumhuriyet Futbol Turnuvası'nda dereceye giren öğretncilerimiz kupa ve madalyalarla ödüllendirildi. Okulumuz Beden Eğitimi Öğretmeni Halim ŞAHİN'e turnuva sürecinde göstermiş olduğu emeklerinden dolayı teşekkür ederiz..

Kas

Etkinlikleri okulumuz tarafından hazırlanan Cumhuriyetimizin 100. Yılı Programı renkli, neşeli ve çoşkulu görüntülere sahne oldu. Programımıza Katılan İlçe Kaymakamımız Sayın Oğuzhan DEMİR'e, İlçe Belediye Başkanımız Sayın Osman EPSİLELİ'ye, İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın İbrahim ÇETİN'e ve değerli protokol üyelerine şükranlarımızı sunar; programın hazırlanmasında yoğun emek harcayan okulumuz öğretmenlerine ve öğrencilerine teşekkür ederiz..

Kas

Okul Müdür Yardımcımız Serkan DOKGÖZ koordinesinde Türkçe Öğretmenimiz İsmail TÖNGÜŞ ve İngilizce Öğretmenimiz Özcan KIŞLALI'nın katkılarıyla Cumhuriyetimizin 100. yılına özel 100 adet Cumhuriyet Gazetesi basıldı. Gazetemiz Koyulhisar Ahalisi tarafından yoğun ilgi ile karşılandı.

Kas

Cumhuriyetmizin 100. yılına özel okulumuz Görsel Sanatlar Öğretmeni Esma BAĞCI'nın koordinesinde öğrencilerimiz tarafından ''100. Yılında Cumhuriyet Sergisi'' düzenlendi. Sergimize teşrif eden İlçe Kaymakamımız Sayın Oğuzhan DEMİR'e ve İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın İbrahim ÇETİN'e teşekkür ederiz..

Kas

Okulumuz koordinesinde Cumhuriyet İlkokulu İşbirliğiyle İlçe Kaymakamı Sayın Oğuzhan Demir ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Sayın İbrahim ÇETİN'in katılımı ile 100. Yılında Cumhuriyet Yürüyüşümüzü gerçekleştirdik.

Mrt

27 Mart-2 Nisan tarihleri arasında ülkemizde kutlanan 59. Kütüphaneler Haftası'na yönelik öğrencilerimizle Koyulhisar İlçe Halk Kütüphanesi ziyaret edildi..

Mrt

Okulumuzda yapılan incelemeler sonucu öğrencilerimizin sınıflarını temiz ve düzenli kullanmaları belgelendirildi..

Mrt

Valiliğimizin himayelerinde İl Müdürlüğümüzün koordinatörlüğünde yürütülen Hedef Projesi kapsamında Sultanşehir Okuyor etkinliği öğretmenlerimiz ve öğrencilerimiz tarafından gerçekleştirilmiştir.