May

İnsanı zihinsel, sosyal, duygusal, duyuşsal, fiziksel ve ahlaki açıdan bir bütün olarak görüp insanın fıtri özelliklerini koruma ve geliştirmeyi, şahsiyet bütünlüğünü oluşturmayı, karakter gelişimini sağlamayı merkeze alan Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli; Millî Eğitim Bakanlığı tarafından bir hafta süresince tüm öğretim kademelerindeki zorunlu derslere ait görüş bildirilmek üzere "https://gorusoneri.meb.gov.tr" adresinden kamuoyuna sunuldu.

May

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı şenliklerine ev sahipliği yaparak koordinasyonu sağlayan ilçemiz Cumhuriyet İlkokulu başta olmak üzere yapmış oldukları etkinlikler bizlere renkli bir şölen havası sunan ilçemiz okulları idarelerine, öğretmenlerine ve öğrencilerine emeklerinden dolayı teşekkür ederiz..

May

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında ilçemiz okulları arasında yapılan futbol turnuvasında 1. olan okul futbol takımımızı başarılarından dolayı tebrik eder, turnuvaya teşriflerinden dolayı İlçe Kaymakamı Sayın Oğuzhan DEMİR ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Sayın İbrahim ÇETİN'e teşekkür ederiz..

May

Kütüphaneler Haftası'nın 60. yılını Koyulhisar İlçe Halk Kütüphanesi'ni öğretcilerimizle ziyaret ederek kutladık. Ziyaretimize ev sahipliği yapan İlçe Halk Kütüphanesi personellerine misafirperverliklerinden ötürü teşekkür ederiz..

May

Üzerinde yaşadığımız bu kutsal vatan topraklarını bizlere armağan eden, milletimizin varlığının, birliğinin ve beraberliğinin ölümsüz sembolleri olan başta Başkomutan Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere tüm aziz şehitlerimizi andığımız 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Programı'nda emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz..

May

Okulumuz öğrencilerinin seviyelerini tespit etmek ve eksik kazanımlar üzerine yoğunlaşmak amacıyla 5-6-7 ve 8. sınıf öğrencilerimize yönelik Türkiye Geneli Deneme Sınavı yapıldı.

May

Yapmış oldukları Ramazan-ı Şerif hazırlıkları ile bizlere bu değerli ayın önemini hissettiren öğretmen, öğrenci ve çalışanlarımıza emeklerinden dolayı teşekkür ederiz..

May

En erken uyarı sistemi belleğinizdir'

1-7 Mart Deprem Haftası kapsamında okulumuzda personel tahliye tatbikatı düzenlenerek deprem öncesi, deprem anı ve deprem sonrasında yapılması gerekenler hakkında öğrenci, öğretmen ve okul personellerimizin bilinçlenmesi sağlandı.

May

Dilimizin seçkin ve özgün eserlerini daha yakından tanımak, milletimizin kültür birikimini, düşünce dünyasını ve hayat tarzını yeniden keşfetmek amacıyla okulumuzun her köşesi ''Dilimizin Zenginlikleri'' ile renkleniyor..

May

Öğrencilerimizin güzelce dinlenecekleri, eksiklerini tamamlayarak yeni döneme dönecekleri bir tatil diler, karne dağıtımında bizlerle birlikte olan İlçe Kaymakamımız Sayın Oğuzhan DEMİR'e ve İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın İbrahim ÇETİN'e teşriflerinden dolayı teşekkür ederiz..

May

1. Dönem Sonu Faaliyetleri kapsamında tüm öğrencilerimizle beraber kitap okuma etkinliğinde buluşup ufkumuz genişlettik, ruhumuzu besledik..

May

1. Dönem Sonu Faaliyetleri kapsamında düzenlediğimiz öğrenciler arası bilgi yarışması ile keyifli ve eğlenceli vakitler geçirdik.Yarışmalara katılım sağlayan öğrencilerimize teşekkür eder, kazanan öğrencilerimizi başarılarından dolayı tebrik ederiz..

May

8. sınıf öğrencilerimize yönelik Sivas Valiliği himayesinde, Sivas İl Milli Eğitim Müdürlüğü koordinesinde, Miras Projesi kapsamında öğrencilerimizin 1. dönem seviyelerini tespit etmek amacıyla İl Geneli 2. Tam Kapsam Değerlendirme Sınavı yapıldı.

May

Öğrencilerimize 7-13 Ocak 2024 tarihlerini kapsayan Verem Farkındalık Eğitimleri Koyulhisar Toplum Sağlığı Personelleri tarafından verildi. Eğitimde emeği geçen Koyulhisar Toplum Sağlığı Personellerine teşekkür ederiz..

Her dizesinde inanç, iman, cesaret ve kararlılık olan İstiklal Marşımızın yazarı Mehmet Akif ERSOY'un doğum ve vefatı olan 20-27 Aralık tarihlerini kapsayan Mehmet Akif ERSOY'u Anma Haftası etkinliklerinde emeği geçen öğrencilerimize ve öğretmenlerimize teşekkür ederiz..