Cumhuriyet Ortaokulu

Camikebir Mahallesi Öğretmen Bedrettin Güngör Caddesi No 43/1 Koyulhisar/SİVAS
Vizyon
Eğitim Öğretim hizmetlerinde kaliteyi en üst seviyeye çıkarmak adına, eğitim ihtiyacı bulunan bütün bireylere ulaşarak; Kültürel mirası değerlendirip yaşatabilen, yaşanan hayatı yorumlayabilen, ve problemlere çözüm üretebilen bireyler yetiştirmek. Kendisi ve çevresi ile barışık; milleti ile gurur duyan, milli, manevi ve evrensel değerleri benimseyip koruyan, bilgi üreten, ülkemizin aydınlık yarınlarına hükmedecek yetenekli bireyler yetiştirmek.
Misyon
Türk Milli Eğitiminin Genel ve Özel Amaçları doğrultusunda: Atatürk İlke ve İnkılaplarına bağlı, milli, manevi ve evrensel değerleri benimseyen yetenekli bireyler yetiştirmek . Etkin ve güvenilir hizmet sunarak yüksek karakterli ve nitelikli bireyler yetiştirmektir.
Öğretim Şekli :Gündüzlü
Koyulhisar
İl/İlçe Merkezine Uzaklık
Okulumuz Koyulhisar ilçe merkezinde yer almakta olup, Sivas´a 170 km uzaklıktadır.